Vihdoin olisi taas aika laittaa uusi LSAY- kierros käyntiin!

Tervetuloa siis sekä uudet että vanhat osallistujat.

Leikin ideana on ilahduttaa toisia askartelun keinoin ja saada uusia ystäviä mistä päin Suomea tahansa.

Tähän rinkiin osallistujiksi pääsevät nimenomaan vain lapset (vanhempiensa kanssa). Aikuisille on olemassa myös oma ryhmänsä, johon voin itse sanoa osallistuneeni pari kertaa menneillä vuosilla ja saaneeni yltiöpäisen ihanaa oloa sekä omista saamisistani, että myös aitoa iloa toisten lähetyksien seuraamisesta.

Ringin säännöt löytyvät Säännöt- sivulta, mutta kertauksena LSAY-ryhmä toimii pääperiaatteiltaan näin:

Ryhmään ilmottaudutaan säköpostitse. Tarkat osallistumisohjeet sivulla "Osallistuminen".

Kuka voi osallistua?

Osallistujalla ei tarvitse olla omaa blogia. Osallistumiseksi edellytetään ainoastaan, että perheestä voidaan lähettää viisi arvoltaan noin 3 euroa maksavaa askartelupitoista lähetystä salaiselle ystävälleen ringin aikana, sekä lisäksi tarvitaan mahdollisuus kuvata omat saadut lähetykset ja lähettää ne ylläpitäjälle sähköpostitse. Lähetyksen tulisi sisältää myös oma tekemä kortti terveisineen, paljastamatta kuitenkaan lähettäjän henkilöllisyyttä. Yhteensä ringin aikana lähetetään siis 5 kolmen euron lähetystä ja vastaanotetaan itse saman verran.

Miten rinki toimii?

Ylläpitäjä jakaa ilmottautuneet osallistujat pareiksi, joista tulee siis toisilleen "salaisia askarteluystäviä". Rinki pyörii kolmen kuukauden ajan eli sen aikana ystävät eivät saa paljastaa itseään toisilleen. Arvuutella saa, se kuuluu leikin henkeen! :) Tänä aikana siis lähetetään 5 anonyymiä lähetystä samalle ystävälle ja samalla saat itse 5 anonyymiä lähetystä itsellesi joltain toiselta ystävältä. Tätä blogia lukemalla voi saada vihjeitä siitä kuka oma salainen lähettäjäsi voisi olla ja millainen tyyppi oma salainen ystäväsi on. Jokainen saatu lähetys julkaistaan tässä blogissa myös muiden ihasteltavaksi. Ringin lopuksi paljastetaan kaikkien salaiset ystävät ja katsotaan onko kukaan jo arvannut salaisen ystävänsä identiteetin ennalta. Uudet ystävykset voivat jatkaa kirjeenvaihtoa ja yhteydenpitoa ringin ulkopuolella omien halujensa mukaan.

Ringin idea?

Kannustetaan lapsia luovuuteen ja käsillä tekemisen ilon kautta toisten ilahduttamiseen. Tästä harrastuksesta voi hauskuutta ja ajanvietettä saada vaikka koko perhe! Lähetykset voidaan räätälöidä yhdessä perheen kesken ja viettää yhteistä aikaa askarrellen.

 

Nyt siis lukemaan ohjeet sivupalkissa olevista linkeistä ja ilmottautumaan Lasten salaiseen askarteluystävään! Ilmottautuminen kestää 22.6 saakka jonka jälkeen saat tiedon salaisesta askarteluystävästäsi ja rinki alkaa.