Iidan paketti on löytynyt ja on matkalla hänelle. Laitettu eilen uudelleen matkaan. Palautui tämän kierroksen emolle alkuviikosta mukamas väärän osoitteen takia. Toivotaan, että nyt paketti löytää tiensä perille.

Axu on saanut omansa jo eilen ja tälläinen paketti hänelle tuli tällä kertaan: kokoa paloasema, hileliimaa, tavallista liimaaa, formula 3d tarroja ja tee itse nalle puh mitta sekä hieno prinsessa kortti.

Mikael sai tänään 4. pakettinsa. Kylläpä olikin runsas ja mahtava lähetys :)Isot kiitokset jälleen saylle! Ensimmäisenä kuvauksen jälkeen kirjaimellisesti hyökättiin naamarin kimppuun. Mistä say tiesikään, että meillä on juuri hurahdettu naamareihin..? Sairaalasetti on myös mainio, ikkunakuvat tosi kivoja ja taisi noihin korttipohjiinkin jokin idea jo syntyä, ainakin sellainen ahaa-ilme kasvoille levisi. 

Ronja sai tänään pakettinsa, paketissa oli nippu valkosta paperia, tarroja, heijastin, kolme puista leppistä, taas noita valkosia kuvia ja lahjapaperista leikeltyjä kuvia (oli muuten valmiiksi jo kuvissa taitteita, eli on varmaan leikelty käytetystä paperista)