Tänään saapui Mikaelille viides lähetys ja paljastus. Kiitos Axu kerrassaan
upeista paketeista, joita Mikael on saanut! Aina on ollut jotain erilaista ja yllättävää. Kerrassaan mieleisiä ovat kyllä olleet kaikki lähetykset! Tällä kertaa paketista löytyi muovailumassaa, 3d-tarroja, tarravihko ja pari namua. Herkut on jo herkuteltu, massaa muovailtu ja tarravihko otettu käyttöön :) Kiitos!

Axukin on saanut viimeisen paketin ja näistä voidaan kiittää Ronja tyttöstä. Kyllä paketit ovat olleet kovin mieleisiä. innolla kaikkia paketteja ollaan availtu ja odotettu. Kyllä olit kultainen Ronja. Emme osanneet arvata että parimme vaikka tunsimme toisemme entuudestaan. Olit hauskasti kirjoittanut koneella aina osoite tiedot, jotta yllätys ei paljastuisi. KIITOS!

Iida saanut Mikaelilta paljastis paketin ja paketti olikuulemma mielenkiintoinen. Raportointi vaan kesti hieman kauemmin pienten vastoinkäymisten johdosta. Parempi myöhään kuin ei moilloinkaan 

Ronja sai paljastuksen ja lähettäjänä oli Iida 7v ja paketissa oli tarroja, pieni kirja, värityskuvia, kynä ja liimattavia kuvioita. Kiitos Iida kaikista say lähetyksistä.