1931440.jpg

haluaa tukea lasten ja vanhempien yhteistä askarteluharrastusta ja lasten luovuuden ja käden taitojen kehitystä ja osallistuu Lasten Oma Salainen Askarteluystävä-rinkiin lahjoittamalla viisi askarteluyllätyspakettia arvottavaksi rinkiin osallistuvien lasten kesken. Arvonnat suoritetaan

3.10, 17.10, 31.10, 14,11 ja 28.11

Askartelu- ja lahjakauppa Mihannan yhtenä toimintaperiaatteena on, että kaupasta löytyisi askartelutarvikkeita ja muuta mukavaa myös lapsille. Joten kun äiti tilaa askartelutarvikkeita itselleen, voi samaan pakettiin tilata jotain myös lapsille. Itse äitinä olen kokenut pieniä omantunnonpistoksia, kun postilaatikosta on löytynyt paketteja ja lapset ovat  niistä innoissaan ja sitten äiti sanookin, että nämä on minulle! Tilatessasi Mihannasta voit tilata samalla tarvikkeita tai yllätyksiä myös lapsellesi ja voitte yhdessä odottaa ja iloita saapuvasta paketista. 

Tällä hetkellä valikoimistani löytyy mm. kiiltokuvia, tarroja, lasten askartelusaksia ja monenlaisia kartonkilajitelmia, sekä lahjaosastolta pehmoleluja ja koriste-esineitä, joilla voi ilahduttaa pientä askartelijaa.  

Mielelläni ottaisin vastaan palautetta ja ideoita tämän ajatukseni sekä tuotevalikoiman kehittämiseksi, tai siitä, tunnetteko tällaiselle olevan tarvetta? Vapaamuotoista palautetta voitte laittaa osoitteeseen info@mihanna.com . Tässä muutamia kysymyksiä ajatuksienne tueksi: Tilaisitko lapsellesi askartelutarvikkeita nettikaupasta? Mitä lasten askarteluun sopivaa haluaisit nettikaupasta löytyvän: kiiltokuvia, tarroja, helmiä, värejä, kyniä, muovailumassoja, paperimassaa, akryyli"pehmopalloja", yllätyspusseja, koululaistarvikkeita? Muuta, mitä?   

Syysterveisin, 

Mira / Mihanna